Till våra kunder.

Historia

Superkraft.se grundades i december 2005. När vi startade vår verksamhet inriktade vi oss på laptopbatterier då det i princip inte fanns några inköpskanaler i Sverige för detta. För att få en flygande start på försäljningen började vi med annonsering online och fick under första dygnet ett gensvar större än förväntat.

Under tiden utökade vi vårt sortiment efter vad våra kunder efterfrågade och ett logiskt produktområde blev då givetvis laddare till batterierna i bärbara datorer. Efterfrågan var minst lika stor som för batterier då även detta utbud var begränsat och de kanaler som fanns då var väldigt dyra.

Nu 2023 har vi ett sortiment som innefattar ca 7.000 utvalda artiklar och samtliga av våra produkter har ett registrerat varumärke.

Erfarenhet

Nu är vi inne på vårt 18:e år i branschen, och sedan starten har vi utökat vårt sortiment. Många nya produktområden har tillkommit och vi har lärt oss mycket på vägen. En stor del av dessa kunskaper kommer från våra kunder som ständigt utvecklar oss.

Kvalité

Vi ställer väldigt höga krav på våra distributörer och utgår från att de levererar den kvalité som vi och våra kunder förväntar sig. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp och veta att du har köpt en produkt som du kommer bli nöjd med. Vi jobbar uteslutande med vad vi anser vara de bästa aktörerna inom vår marknad och samtliga produkter vi saluför innehar ett registrerat varumärke.

Trygghet

Vi tar hand om våra kunder och har en kundsupport som finns där för dig om du har några funderingar innan eller efter köpet. Om du har några frågor eller åsikter så tveka inte att kontakta oss, det är det vi är till för. Vi är en certifierad E-handel via Nordisk E-handelscertifiering.


Bästa hälsningar

Ted / Försäljningsansvarig

Superkraft.se

Produkter
Övrigt